PostHeaderIcon Anketa za oboljele od MS-a

Molimo osobe oboljele od MS-a da popune anketu u prilogu. Naša suradnica doc. dr. sc. Ana Poljičanin, dr. med.specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije sa Med.fakulteta Split i KBC Split provodi istraživanje. Kao fizijatru iznimno joj je važna evaluacija Vašeg početnog stanja kako bi mogli planirati konkretne ciljeve fizikalne terapije te vidjeti učinak postignutog nakon terapije. Na osnovu upitnika mogli bi prikupiti valjane podatke na osnovu kojih bi mogli tražiti promjene u dosadašnjem zdravstvenom sustavu koje se tiču rehabilitacije oboljelih od MS-a.

Napominjemo kako je anketa dobrovoljna i anonimna te će se koristiti isključivo u istraživačke svrhe. Unaprijed Vam zahvaljujemo što ćete izdvojiti svoje dragocjeno vrijeme za ispunjavanje ove ankete te time pridonijeti stvaranju boljih mogućnosti za oboljele od MS-a.

 

Link na anketu: https://forms.gle/58g8cQ9RyegX9omP8

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana MS-a je povezanost, MS Connections. Založimo se za bolju kvalitetu usluga, veću podršku zajednice i podizanje kvalitete života oboljelih...