PostHeaderIcon Zajedno je lakše

Hrvatska mreža volonterskih centara i Mreža mladih Hrvatske organiziraju manifestaciju Hrvatska volontira kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknuo značaj volontiranja u razvoju demokratskog društva.
Ove godine manifestacija će se održati od 18. do 23. svibnja 2015., a uključit će velik broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, tvrtki i institucija. Više obavijesti na o Hrvatskoj mreži volonterskih centara
Društvo multiple skleroze Split sudjeluje sa dvije akcije:
-RUKA NADE u periodu 18.5.-22.5 9-13h. Volonterske posjete nepokretnim članovima s područja Splita
-CVIT U BETONU 20.5. i 22.05 u vremenu 10-15h i 21.05. 16-19h. Građanska inicijativa uređenje okoliša ispred udruge sa članovima oboljelima od MS-a, građanima GK Trstenik i volonterima.

Društvo multiple skleroze Split  obilježava Međunarodni dan multiple  skleroze

27.svibnja 2015. (srijeda) s početkom u 9.30 sati u Splitu (Marmontova ulica- Zapadna obala)

Program obilježavanja:
-okupljanje uz zvukove bubnjeva udruge Ritam srca na vrhu Marmontove ulice oko 9h
-9.30 h polazak: „U šetnju bez nervoze s Društvom multiple skleroze“ sa vrha Marmontove ulice (RK Zara) do Zapadne obale (Centar Zlatno doba, Branimirova obala 1)
-10.00 h puštanje narančastih balona dolaskom na  Zapadnu obalu
-10.30 h glazbeni nastup M2 duo te otvaranje izložbe fotografija fotosekcije Društva naziva „Sva naša lica“ u Centru Zlatno doba, Branimirova obala 1

Izložba se može pogledati od 25.05.2015. do 05.06.2015. u prostoru  Centra Zlatno doba -udruge Mi, Branimirova obala 1

Pozivamo Vas članove/ice, oboljele od MS koji nisu članovi/ice, njihove obitelj, prijatelje, volontere i naše suradnike na našu treću splitsku MS šetnju u znak podrške oboljelima od multiple skleroze da nastave svakodnevnu borbu s ovom teškom, zasada neizlječivom neurološkom bolešću.