PostHeaderIcon Lipan 2013

Društvo multiple skleroze Split uključilo se u obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga  koji se održavaju od 12. do 15. lipnja 2013. godine širom Hrvatske.  Više informacija o aktivnostima udruga i Danima otvorenih vrata udruga osim na web stranici (daniudruga.hr) možete pronaći i na Facebook stranici  Dani otvorenih vrata udruga  - https://www.facebook.com/DaniUdruga?ref=hl

Građanima i široj javnosti približiti ćemo projekt „Rehabilitacija oboljelih od multiple skleroze“
koji  provodimo od 2006. godine u kontinuitetu (financiran je iz javnih izvora:  Grad Split, Grad Solin, Grad Kaštela, Splitsko-dalmatinska županija te ostale manji gradovi i općine s područja naše županije) i to u sljedećim terminima:

- 13. lipnja 13.(čet) u vremenu 9- 12 sati u prostorijama Centra za MS, B. Papandopula 13

- 14. lipnja 13.(pet) u vremenu 9- 12 sati u prostorijama Centra za MS, B. Papandopula 13

Zainteresirani građani moći će vidjeti prostor  Centra za MS gdje se odvija rehabilitacija, saznati o važnosti fizikalne terapije za sprječavanje daljnje progresije multiple skleroze, isprobati neke od sprava za tjelovježbu pod stručnim vodstvom višeg fizioterapeuta. U izložbenom dijelu Centra za MS moći se razgledati izložba umjetničkih fotografija fotosekcije Društva koji su pohađali fotoradionice Foto kluba Fotoakademija Split pod stručnim vodstvom mentora Zorana Ercega.

- 13. lipnja 13.(čet) s početkom u 9.30 održavamo četvrti turnir u balotama na boćalištu u blizini pošte u Papandopulovoj ulici.  Ekipe od tri člana molimo prijaviti na tel. 468-225 do srijede 12.lipnja.